Explorar historia

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  WomenInTech Summer Picnic

  30 Ago '19 18:30 - 21:30
  Holaluz

  La tercera edición de WomenInTech Summer Picnic en Barcelona será el Viernes 30 de Agosto a las 18:30h, apunta la fecha y ven a vernos!

  Después del éxito del primer y segundo WomenInTech Summer Picnic, ¡queremos repetir de nuevo! Si no viniste fue más así como se ve en este video y como cuentan en este artículo

  La tercera edición de WomenInTech Summer Picnic en Barcelona  será el Viernes 30 de Agosto a las 18:30h, apunta la fecha y ven a vernos!

  Participarán los mejores grupos tech femeninos y todas juntas pasaremos una tarde de piscolabis, cerveza y buena compañía. Nuestro objetivo es destacar el trabajo de cada organización y lo que hacen aquí en Barcelona para aumentar el impacto de la mujer en el mundo tecnológico.

  https://www.eventbrite.es/e/entradas-womenintech-summer-picnic-iii-edicion-67515178717

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  La nova APP Dades x Dones ja està aquí!

  10 Jul '19 18:00 - 20:00
  Espai Barcelona

  La nova APP Dades x Dones ja està aquí!

  Et convidem a assistir a l’acte de presentació de la la nova APP que vetlla i contribueix a promoure l’activitat econòmica del sector dels serveis a les famílies i domèstics i des de la proximitat als barris de Barcelona.

  Després de realitzar la segona fase de la Hackató, el grup guanyador, configurat per Marisela Vasquez (emprenedoria i màrketing digital); Diana Vilé (comunicació i desenvolupament responsive web APP), Alex Muñoz(programació i desenvolupament tècnic) i Josep Torrents (Investigació de continguts) ens presenaran la nova APP ja operativa: iCuida

  Informació rellevant:

  • Data: 10 de juliol
  • Lloc: Espai Barcelona (Carrer de Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona)
  • Hora: 18:00h – 20:00h

  http://iniciativabarcelonaopendata.cat/ca/2019/07/presentacio-de-lapp-dades-x-dones/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Jornada de dinamització de la Internet Social 2019

  27 Jun '19 09:00 - 14:00
  Espai Bital

  La Jornada de dinamització de la Internet Social és el punt de trobada anual de tota la Xarxa Punt TIC. És l'espai per establir sinergies i també per conèixer iniciatives innovadores.

  Com cada any, recorda que pots seguir i compartir tot allò referent a la jornada de la internet social a les teves xarxes! Ens ajudaràs a veure que és el que més ha interessat i el que més ha destacat.
  Recorda utilitzar l'etiqueta #jdis que aglutinarà tots els continguts!

  http://punttic.gencat.cat/blog/jornada-de-dinamitzacio-de-la-internet-social-2019

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Esmorzar-networking “La propera revolució digital: les dones TIC"

  4 Jul '19 09:30 - 13:00
  Movistar Centre

  El proper dijous 4 de juliol eCercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza un nou esmrozar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

  La sessió, titulada “La propera revolució digital: les dones TIC” posarà l’accent en detectar els factors que estan al darrera de la decisió de les nenes i dones joves a triar altres carreres abans que les tecnològiques i analitzarem les possibles causes i sobretot, les conseqüències de tenir poques dones en l’àmbit laboral digital i tecnològic. A més, abordarem temes clau sobre què podem fer des de l’àmbit acadèmic, des de les associacions, des de l’empresa i des de l’administració per fomentar el talent tecnològic des de les escoles i centres de formació, perquè les nenes coneguin també aquests estudis per fomentar noves sortides laborals. I escoltarem què en pensa de tot plegat el talent jove  que ha d’obrir-se camí en àmbits laborals encara dominats per homes on les dones que hi ha no solen ocupar llocs de direcció. Per posar llum en aquest punt, comptarem amb una representant de dona directiva en una empresa del sector TIC qui ens explicarà com ha estat el seu recorregut professional fins arribar a la seva posició actual.

  Al final de l’acte hi haurà temps per al debat i per extraure conclusions que ens ajudin a identificar els punts clau que cal aplicar per introduir les dones en el sector tecnològic.

  Més informació i inscripcions:

  http://www.ctecno.cat/esmorzar-networking-la-propera-revolucio-digital-les-dones-tic/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Open Source Summit Europe

  28 Oct '19 09:00 - 30 Oct '19 19:00
  Lyon Convention Centre

  Open Source Summit Europe (OSSEU) is the leading conference for developers, architects, and other technologists – as well as open source community and industry leaders – to collaborate, share information, learn about the latest technologies and gain a competitive advantage by using innovative open solutions. Over 2,000 will gather for OSSEU in 2019.

  Open Source Summit connects the open source ecosystem under one roof. It covers cornerstone open source technologies; helps ecosystem leaders to navigate open source transformation with the Diversity Empowerment Summit and tracks on business and compliance; and delves into the newest technologies and latest trends touching open source, including networking, cloud-native, edge computing, AI and much more. It is an extraordinary opportunity for cross-pollination between the developers, sysadmins, DevOps professionals and IT architects driving the future of technology.

  Learn More

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Com fer funcionar un bar d’entitat amb programari lliure

  26 Jun '19 10:00 - 13:00
  Lleialtat Santsenca

  En aquesta xerrada s’explicarà com es gestiona el cafè de la Lleialtat Santsenca amb una eina de programari lliure. La xerrada és molt interessant per les entitats que tenen servei de restauració.

  La Lleialtat Santsenca ha organitzat pel dimecres 26 de juny, de les 10.00 h a la 13.00 h, una xerrada sobre com el cafè, el bar o el restaurant de la vostra entitat, pot funcionar amb una eina de programari lliure.

  A la xerrada s’explicarà un cas real, en aquest cas el Cafè de la Lleialtat Santsenca, anomenat la Capirota. Aquest cafè està gestionat mitjançant l’eina Dolibarr. Aquesta eina és un planificador de recursos empresarials, conegut pel seu acrònim en anglès ERP, i un gestor de relacions amb clients, també conegut pel seu acrònim en anglès CRM.

  Durant la xerrada s’explicarà com s’ha dut a terme la integració d’aquesta eina al Cafè Capirota amb l’eina Dolibarr. La xerrada està pensada per a qualsevol tipus de persones, però és molt interessant per les entitats o associacions que tenen servei de restauració. Per assistir a la xerrada només cal inscriure’s enviant un correu electrònic a info@tec.lleialtat.cat

  Data: Dimecres 26 juny

  Hora: 10:00

  Organitzador: Lleialtat Santsenca

  http://xarxanet.org/agenda/com-fer-funcionar-el-bar-de-lentitat-amb-una-eina-de-programari-lliure

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Incentivizing and Sustaining Open Source Development

  18 Jun '19 19:30 - 21:30
  Lleialtat Santsenca

  Details

  Sustainability of the open source movement and the code itself is an ongoing discussion and ever-present concern. As Nadia Eghbal wrote, “Many open source projects are experiencing a difficult transition from selfless creative pursuit to critical public infrastructure. These increasing dependencies mean we have a shared responsibility to ensure that these projects find the support they need.” In this talk, we'll discuss the complexity and breadth of this problem, before diving into two tools that we are developing to help address it: open source coin [http://oscoin.io], a community owned and operated network for code collaboration and incentivization and Radicle [https://radicle.xyz], a peer-to-peer stack for code collaboration built on IPFS. We'll introduce you to the open source coin network and what it will offer its community as well as the internals of the Radicle architecture - and ways we'd like to get you involved.

  Eleftherios Diakomichalis is the co-founder of Monadic, responsible for the development of open source coin and Radicle. Julian K. Arni is a Haskell programmer at Monadic and one of the developers of Radicle.

  https://www.meetup.com/Barcelona-Free-Software/events/261988000/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Curs gratuït de Codi Net i TDD

  22 Jul '19 16:00 - 20:00
  Cibernàrium - MediaTIC

  DESCRIPCIÓ

  Explora els fonaments de TDD, proves unitàries, refactorització automatitzada i millora del disseny de codi heretat amb l'ajuda de diversos patrons, estratègies, eines i tècniques. Descobreix Behavior-Driven Development (BDD) combina les tècniques i principis generals de TDD amb idees de disseny impulsat per domini i anàlisi i disseny orientat a objectes.

  OBJECTIUS ESPECÍFICS

   

  - Comprendre el procés de pensament i passos involucrats en una sessió típica basada en proves automatitzades. 
  - Dirigir el desenvolupament (disseny i implementació) d'una història d'usuari mitjançant proves automatitzades. 
  - Saber identificar el codi mal dissenyat utilitzant el nostre elaborat vocabulari d'olor de codi. 
  - Aprendre diverses tècniques i estratègies de refactorització automatitzades per netejar acuradament els code smells de codis identificats. 


  TEMARI 

  El llenguatge amb el que es farà la formació és Java. 

  - Filosofia del Proves 
  - Anatomia del Marc de Proves Unitàries 
  - Proves automatitzades 
  - Descripció general de xUnit 
  - Nivells de Proves 
  - Code Smells 
  - Refactorització 
  - Propòsit de la refactorització 
  - Patrons de refactorització 
  - Utilitzant Refactorització Automatitzada 
  - Prova de dins cap a fora primer - desenvolupament guiat per proves 
  - Introducció a TDD 
  - Test First vs Test Last 
  - Workflow TDD: Vermell, Verd, Refactor 
  - Principis crucials de disseny 
  - Disseny de conducció utilitzant TDD 
  - Diferents estils de TDD 
  - Outside In Behavior First - Behavior Driven Development 
  - Impulsant la implementació i el disseny des d'escenaris 
  - Creant una aplicació des de zero utilitzant escenaris 
  - Elaboració de criteris d'acceptació per històries d'usuaris 
  - Escrivint exemples executables per a cada criteri 
  - Documentació d'escenaris amb Cucumber 
  - Demostració de marcs BDD 
  - Riscos d'automatització 
  - Pràctiques d'automatització segura 
  - TDD a Codi Legacy 
  - Trencar les dependències en el codi heretat 
  - Patrons per escriure proves efectives.

  Més informació i inscripcions:

  https://cibernarium.barcelonactiva.cat/web/guest/ficha-actividad?activityId=908118

   

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Software Crafters Barcelona

  5 Oct '19 09:00 - 6 Oct '19 20:00
  BAU, Centro Universitario de de Diseño de Barcelona

  Software Crafters Barcelona is a two day event which aims to attract and connect software development professionals, who feel passion for their work and share the values and principles of the Crafters movement.

  It aspires to be a meeting place that facilitates the magic of learning, teaching and collaboration, where participants create a gratifying and enriching experience.

  It doesn't matter who you are, your knowledge level or your favorite programming language. We encourage you to participate if you: 

  - are passionate about software. 
  - want to be involved, or are already involved, in the Software Crafters movement. 
  - want to share your knowledge, experience, or skills. 
  - enjoy learning by helping others and believe that sharing is key to your own progress.

  In addition to technical contents, it will be fun. There will be beers, and we'll have stimulating conversations late into the night. Software Crafters Barcelona is an opportunity to meet new friends, face new challenges while learning and further improve your skills. Join us!

  https://softwarecrafters.barcelona/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  PRESENTACIÓ DE #FAKEYOU FAKE NEWS

  3 Jun '19 19:00 - 21:00
  Auditori de la BSM de la UPF

  PRESENTACIÓ A BARCELONA DE #FAKEYOU
  FAKE NEWS, DESINFORMACIÓ vs LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ:

  PRESENTACIÓ DE L’INFORME I PROPERES ACCIONS

  Auditori Barcelona School of Management (BSM) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) – Barcelona
  Dilluns 3 de juny, a les 19:00h.

  El dilluns 3 de juny a les 19:00h. a l’Auditori de la BSM de la UPF (Balmes, 132-134), tindrà lloc la presentació de l’informe “#FakeYou: Fake news i desinformació: monopolis de la manipulació informativa i retallades de la llibertat d’expressió”, una investigació de Xnet realitzada en el marc del postgrau Tecnopolitica i Drets en l’Era Digital, de la BSM-Universitat Pompeu Fabra. 

  https://xnet-x.net/informe-fake-news-desinformacion/

  Durant l’acte, s’explicarán també el propers passos a seguir amb el suport de l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de crear un marc legislatiu sobre aquestes qüestions per a Catalunya, així com altres línies de treball que organitza Xnet en col·laboració amb el sector del periodisme i la comunicació. 

  Introduït per Carme Martinell, directora general de la BSM-Universitat Pompeu Fabra, l’acte comptarà amb la presència de: 
  Adam Majó, director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics de la Generalitat de Catalunya; Simona Levi, coordinadora de Xnet, coautora de l’informe i codirectora del postgrau Tecnopolítica i Drets en l’Era Digital; Cristina Ribas, expresidenta i membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i codirectora del postgrau Tecnopolítica i Drets en l’Era Digital; Robert Guixaró, assessor jurídic de Xnet, coautor de l’informe i especialista en dret europeu i comparat, i altres investigadors del postgrau.

  Un informe de 160 pàgines que aborda les fake news des de un punt de vista completamente inhabitual, en sintonía amb les declaracions de la ONU i la OSCE sobre aquestes qüestions

  Recopila investigacions i proporciona dades que desmunten els nous mites de la intoxicació informativa, i proposa recomanacions normatives i legislatives innovadores. La redignificació del periodisme, el control ciutadà obert i distribuït de les institucions, les valuoses eines i experiències de verificació que disposem  i l’anàlisi comparat del marc legislatiu actual europeu són altres dels aspectes de la investigació.

  https://xnet-x.net/ca/presentacion-barcelona-fakeyou/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Hackató Dades x Dones

  24 Mayo '19 18:00 - 24 Mayo '29 21:00
  Cibernarium Barcelona

  Què és?

  És una trobada colaborativa, amb l’intenció de co-crear un prototip d’aplicació mòbil que contribueixi a promoure l’activitat econòmica del sector dels serveis, a les famílies i domèstics de la ciutat de Barcelona.

  Temes que s’abordaran:

  L’aplicació ha de respondre a les necessitats de les dones com :

  • Millorar la gestió del temps, fomentar les xarxes i col·laboracions entre treballadores.

  • Generar més demanda de serveis, facilitar la localització de necessitats no previstes.

  • Visibilitzar les professionals dels serveis a les famílies i domèstics.

  A més tindrem la sort de comptar amb la participació de l’Alberto Abella, fundador de L'Open Data Barcelona i investigador sobre Open data & open inovation.

  Qui hi pot participar?

   

  La convocatòria és oberta, però va dirigida especialment a les persones amb habilitats en:

   

  • Programació d’apps.

  • Disseny.

  • Innovació i TIC.

  • I expertesa en serveis a les famílies i domèstic.

  https://www.eventbrite.es/e/entradas-hackato-dades-x-dones-60208031844

   

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Acte de presentació de la call a les empreses catalanes per participar en l'SCEWC 2019

  24 Mayo '19 09:30 - 11:00
  Ca l'Alier - Sala Taller de Ciutats

  Entre el 19 i el 21 de novembre se celebrarà una nova edició de l'SmartCity Expo World Congress a Fira de Barcelona. Un any més, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona posen a la disposició de les empreses catalanes un espai per mostrar els seus projectes més innovadors en aquest àmbit.

  En aquesta jornada es presentaran les condicions per poder accedir a aquests espais i s'hi mostraran les oportunitats i avantatges que tenen les empreses que hi participen.


  Inscriu-t'hi!
   

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Curs LibreOffice

  1 Jul '19 09:00 - 5 Jul '19 14:00
  La Lleialtat Santsenca

  Curs LibreOffice

  Nom: Curs LibreOffice Writer, Nivell Intermedi

  Dates: de l’1 al 5 de Juliol de 2019

  Horari: 09:00-14:00

  Duració: 25 hores

  Lloc: La Lleialtat Santsenca, Carrer d’Olzinelles, 31, 08014 Barcelona

  Places: 25

  Professor: Xisco Fauli (Trainer certificat per The Document Foundation)

  Preu: 100 €

  Apunteu-vos enviant un correu a curs-libreoffice@bcnfs.org

  Descripció

  LibreOffice és un paquet ofimàtic de codi obert desenvolupat per The Document Foundation que compta amb un processador de textos (Writer), fulla de càlcul (Calc), un gestor de presentacions (Impress), un gestor de bases de dades (Base), un gestor de gràfics (Draw) i un editor de formules matemàtiques (Math).

  Aquest curs es centra en el processador de textos Writer i va dirigit a tots aquells usuaris amb un nivell de coneixement bàsic que volen fer un ús més eficient de l’aplicació.

  El curs és presencial, te una duració de 25 hores, es divideix en 7 temes i cada alumne disposarà d’un manual per poder seguir el curs amb explicacions detallades, imatges i exercicis.

  En el primer tema farem un repàs del conceptes bàsics, repassant els diferents elements de la interfície de LibreOffice Writer i com personalitzar-la. També veurem com treballar amb llistes i taules.

  Seguidament estudiarem com millorar el rendiment i millorar l’aparença dels nostres documents amb la utilització d’estils, plantilles i gràfics.

  Posteriorment estudiarem els diferents formularis disponibles a LibreOffice Writer i com treballar amb ells.

  Finalment estudiarem què són i com fer servir el documents mestres i la combinació de correspondència.

  Temari

  • Introducció al curs
  • Repàs nivell bàsic
   • Personalització de la interfície
   • Formatació i ordenació de llistes
   • Taules
  • Estils
  • Plantilles
  • Importar i Crear gràfics
  • Formularis
  • Documents mestres
  • Combinació de Correspondència
 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  MariaDB Roadshow: Barcelona

  21 Mayo '19 09:30 - 15:45
  NH BARCELONA STADIUM

  MariaDB Roadshow: Barcelona

  May 21, 2019, 9:30 - 15:30

  MariaDB, con la colaboración de ds data systems, su socio para España, Portugal y Latianoamérica, está organizando un evento gratuito en Barcelona el próximo martes 21 de mayo, donde hablaremos de las nuevas soluciones de open source, entre ellas MariaDB Platform X3. Hemos introducido nuevas propiedades, aumentado el soporte a Kubernetes y DBaas, y añadido iniciativas de aprendizaje automático. Por todo ello, ahora es el mejor momento para aprender sobre MariaDB y ver a dónde nos dirigimos.

  Además, durante el evento compartiremos casos prácticos de nuestros clientes actuales, sobre aplicaciones de uso crítico, rendimiento, seguridad y analítica.

  Más información e inscripciones:

  https://mariadb.com/roadshow/barcelona/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  SEMINARIO: ¿CÓMO PUEDEN ATRAER EL TALENTO DIGITAL LAS EMPRESAS?

  22 Mayo '19 16:45 - 19:00
  PIER01 - Barcelona Tech City The Collider

  La contratación de talento es la clave para posicionarse en el actual entorno competitivo. La mayoría de las organizaciones tienen empleos digitales que necesitan cubrir para adaptarse a la nueva economía.

  La demanda de perfiles digitales en Barcelona ha aumentado cerca del 40% en el último año, mientras que la oferta de profesionales disponibles solo se ha incremento un 7,6%.

  ¿Están las empresas preparadas para este nuevos retos?¿Qué competencias son las más buscadas? Ven a conocer las tendencias en torno al talento digital en Barcelona y otras grandes capitales así como a compartir la experiencia de varias empresas en la captación de talento digital.

  PROGRAMA

  • 16.45 horas Registro
  • 17.00 horas Bienvenida por parte de Laura Byrne, vicepresidenta regional de Barcelona de la British Chamber
  • 17.05 horas Bienvenida a cargo de Jordi Arrufí, director de talento digital de Mobile World Capital Barcelona
  • 17.10 horas Presentación del Barcelona Digital Talent Overview 2019 sobre las tendencias del talento digital en España y Reino Unido a cargo de Jordi Arrufí
  • 17.25 horas Mesa redonda: Experiencias del talento que necesitan las empresas internacionales
   • Julien Mur, Senior Manager: Information Technology & Life Sciences de Hays
   • Susana Duran, Mobile & Bots Director de Sage
   • Josep Armengou, Head of Talent Acquisition & Internal Selection de Banco Sabadell
  • 18.10 horas Q&A
  • 18.20 horas Networking
  • 19.00 horas Fin

  http://www.britishchamberspain.com/digital-talent-seminar-the-gap-between-supply-and-demand.html

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Barcelona Copernicus Hackathon

  11 Mayo '19 09:00 - 12 Mayo '19 19:00
  PRBB – Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

  Los datos espaciales son muy valiosos en la exploración, la comprensión y la utilización del espacio. Además, pueden aprovecharse para generar mejoras en otros sectores: Predicción meteorológica, comercio minorista, transformación urbana, monitorización ambiental, previsiones agrícolas… Este es el punto de partida de este hackathon.

  Knowledge Innovation Market (KIM), junto con otros socios locales e internacionales, celebra el “Barcelona Copernicus Hackathon” con el objetivo de fomentar el uso de los datos y servicios de Copernicus Earth Observation (EO) para el surgimiento de ideas disruptivas y nuevas oportunidades de negocio al reunir a: estudiantes, desarrolladores, diseñadores gráficos, analistas de datos, empresarios, gerentes, investigadores y entusiastas del espacio.

  ¿Eres estudiante, emprendedor/a, diseñador/a, informático/a o simplemente un/a apasionado/a del espacio?

  Ven al primer Barcelona Copernicus Hackathon y trabaja con los datos abiertos que ofrece el programa de Observación de la Tierra Copernicus para generar soluciones para las Smart Cities(Urbanismo, movilidad y energía) en un fin de semana para recordar.

  ¡34h para crear nuevas oportunidades de negocio a partir de ideas disruptivas para las Ciudades Inteligentes!

  Trabaja con expertos de las empresas más punteras en los sectores de open data y de space y presenta el proyecto de tu equipo frente a un jurado con miembros de la UPC y la Generalitat de Catalunya, entre otros.

  Dos días intensos llenos de innovación, trabajo y buenas experiencias en una ubicación inmejorable, a primera línea de mar, con fácil acceso en transporte público (Metro: L4 Ciutadella Vila Olímpica – Bus: 47, 59, D20, V21, V27, 136, N8, N28 – Bicing: Estación 12 – Coche: 2 Parkings B:SM)

  La entrada es gratuita e incluye:

  • Cuatro formaciones online pre-evento (webinars), para conocer la parte técnica y la parte de negocios de los datos Copernicus
  • Welcome Pack y merchandising del evento
  • Mentores de empresas especializadas, durante los dos días del evento
  • Acceso a los datos Copernicus
  • Diploma de participante
  • Acceso a los premios
  • Tres coffee breaks
  • Un desayuno
  • Dos comidas
  • Una cena
  • Una Cocktail Party
  • Posibilidad de quedarse a dormir

  https://kimglobal.com/es/evento/cophack/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Call for Code 2019. La tecnología al servicio de la sociedad.

  16 Mayo '19 16:30 - 20:00
  Barcelona Tech City - Pier 01

  #Call for Code 2019

  Call for Code is a developer challenge that seeks to inspire developers to create open source technology solutions to mitigate the impact of natural disasters.

   

  Más información

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Taller de Ardour -Software Lliure per a la Producció Musical i Audiovisual-

  6 Mayo '19 19:30 - 3 Jun '19 21:30
  Centre Cívic Convent de Sant Agustí

  Dilluns de 19.30 a 21.30h

  Del 6 de maig al 3 de juny

  Professor: Martí Fabregat
   

  Preu: 54,45

  Ardour ha esdevingut en els darrers anys una gran eina de producció musical i de sonorització per audiovisual i ràdio. És un programa de software lliure, de codi obert i de qualitat professional. A més, el fet que tingui llicència gratuïta l’ha fet molt popular en professionals independents (músics i artistes, periodistes, documentalistes, tècnics de ràdios lliures) i estudiants d’arreu del món.

  En aquest taller aprendrem les funcions bàsiques d’Ardour per a ús tant musical com audiovisual:

  • Aprendrem a gravar, editar i mesclar àudio (música, veus en off, diàlegs, foley)
  • Seqüenciarem àudio amb video, mesclarem per pistes, utilitzarem efectes
  • Ens familiaritzarem amb un DAW (Digital Audio Workstation) d’ús professional
  • Entendrem el concepte de software col·laboratiu de codi obert i lliure accés

  T’agradaria produir una maqueta de música? Editar una entrevista o peça periodística? Sonoritzar un spot, documental o curtmetratge?

  Vine, aprèn, col·labora!

  Martí Fabregat: sóc músic, compositor. Apassionat de la música i el so. Faig de professor, músic i tècnic. Componc música, enregistro àudio (per a concerts, espectacles i contingut audiovisual) i ho faig amb software lliure! Actualment també col·laboro amb la tele autogestionada lamosca.tv

  Més informació:

  http://conventagusti.com/tallers/ardour/

 • flossbcn ha creado un evento en flossbcn

  Festa Disco Dingo - Ubuntu 19.04

  4 Mayo '19 10:00 - 19:00
  Biblioteca Municipal de Cervelló

  Tal com marca la tradició, després de 6 mesos d'espera, a l'abril de 2019 es farà pública la versió definitiva del GNU/Linux Ubuntu 19.04.

  Per celebrar-ho, la comunitat de l'Ubuntu en català, tal i com porta fent amb l'aparició d'anteriors versions de l'Ubuntu, organitza una festa (Release Party). Aquestes festes són organitzades per tot el món pels grups locals (LoCo Teams) de l'Ubuntu.

  https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Activitats/DiscoDingo